649
Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει προκαλέσει την οργή του Παλατιού | Reuters

Η «επηρμένη» Μέγκαν Μαρκλ μιμείται την Νταϊάνα και εκνευρίζει το Μπάκιγχαμ

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 11:10
Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει προκαλέσει την οργή του Παλατιού
|Reuters

Η «επηρμένη» Μέγκαν Μαρκλ μιμείται την Νταϊάνα και εκνευρίζει το Μπάκιγχαμ

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 11:10

Η Μέγκαν Μαρκλ χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους με την πριγκίπισσα Νταϊάνα προκειμένου να φτιάξει το «εστεμμένο» της προφίλ που εσχάτως φαίνεται εξαιρετικά τσαλακωμένο, ειδικά μετά την ιστορία με τον πατέρα της, οι διαρκείς παρεμβάσεις του οποίου προκαλούν «πονοκέφαλο» στο Μπάκιγχαμ.

Η αδικοχαμένη «Πριγκίπισσα του Λαού» είχε προκαλέσει από την πρώτη σχεδόν στιγμή τον εκνευρισμό του παλατιού καθώς είχε δείξει παντελή αδιαφορία για το πρωτόκολλο, μιλώντας απευθείας σε δημοσιογράφους χωρίς να συμβουλεύεται πρώτα τον υπεύθυνο Τύπου της βασιλικής οικογένειας.

Ετσι και η Μαρκλ, βαδίζει στα χνάρια της Νταϊάνα, γράφοντας πρωτόκολλο και Μπάκιγχαμ στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Τελευταίο της ατόπημα υπήρξε, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, μια προ ήμερων συνέντευξη πέντε φίλων της δούκισσας του Σάσεξ, στο περιοδικό People.

Οι φίλες της Μαρκλ, μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνουν στο ρεπορτάζ την ύπαρξη «θερμού επεισοδίου» ανάμεσα στην ίδια και την Κέιτ Μίντλετον, κατά τη διάρκεια πρόβας φορεμάτων για τον βασιλικό γάμο πέρσι την άνοιξη, μία διένεξη που κατέληξε με τη Μέγκαν να εγκαταλείπει το δωμάτιο και τη δούκισσα του Κέμπριτζ να ξεσπά σε κλάματα.

Οπως επισημαίνουν, ωστόσο, οι δύο γυναίκες τα βρήκαν και έλυσαν τις διαφορές τους, κάτι που φάνηκε και στην κοινή τους εμφάνιση τα Χριστούγεννα του 2018, όπου εμφανίστηκαν μαζί με τους συζύγους τους, πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ, χαμογελαστές και να συζητούν χαλαρά μεταξύ τους.

Τα βρετανικά ταμπλόιντ επιμένουν ότι αυτή ήταν μία συνέντευξη υπαγορευμένη από την ίδια την ηθοποιό που προσπαθεί να αποκρούσει τις αποκαλύψεις, έστω και υπό μορφή κουτσομπολιού, για το πόσο «δύσκολος» είναι ως χαρακτήρας, αλλά και για να πει μέσω… αντιπροσώπων τη δική της εκδοχή για τα όσα συμβαίνουν στο παλάτι τον τελευταίο καιρό.

«Πρόκειται σίγουρα για ένα δημοσίευμα που έγινε με τις ευλογίες της Μαρκλ», αναφέρει ο υπεύθυνος του βασιλικού ρεπορτάζ του περιοδικού Harper’s Bazaar, Ομιντ Σκόμπι, ο οποίος εκτιμά ότι, μετά από μήνες αρνητικών δημοσιευμάτων, η πρώην ηθοποιός και νυν δούκισσα, θέλησε να «πει την αλήθειά της και να γνωρίσει ο κόσμος ποια πραγματικά είναι κι ότι τίποτα δεν άλλαξε στον χαρακτήρα της μετά από αυτόν τον γάμο».

Φυσικά, αυτή η «παράκαμψη» κάθε άλλο πάρα ευχαριστημένο κάνει τον – διάδοχο- πρίγκιπα Ουίλιαμ ο οποίος πνέει μένεα εναντίον της, με την θέση του να είναι εξαιρετικά λεπτή λόγω του ότι είναι γυναίκα του αδελφού του.

Η Μαρκλ σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Μπρίστολ, πριν μερικά 24ωρα, μαζί με τον Χάρι (πίσω)

Το ρεπορτάζ του People ήρθε μάλιστα λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη μιας επιστολής που έγραψε η Μαρκλ στον πατέρα της αμέσως μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, όπου ζητά από τον πατέρα της να σταματήσει να της προκαλεί «πόνο».

Η επιστολή των πέντε σελίδων, που έστειλε τον Αύγουστο του 2018, αποκαλύπτει τις αιτίες της αποξένωσης της δούκισσας από τον πατέρα της, τον 74χρονο Τόμας Μαρκ.

Τον κατηγορεί πως έχει ραγίσει την καρδιά της «σε ένα εκατομμύριο κομμάτια» δίνοντας συνεντεύξεις στον Τύπο, κατασκευάζοντας ιστορίες και κάνοντας επιθέσεις στο νέο σύζυγό της.

Η Μαρκλ εμφανίζεται να του λέει πως είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσει καλές σχέσεις μαζί του, αλλά εκείνος με τις πράξεις του έφτασε στα άκρα τη σχέση τους.

«Αν με αγαπάς, σταμάτα να λες ψέματα και να με εκμεταλλεύεσαι και άσε με να ζήσω χωρίς πόνο», γράφει η Μαρκλ που διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι ο Τόμας δεν έκανε καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί της ενώ τον κατηγορεί πως πληρώθηκε από ταμπλόιντ να πει ψέματα και πως αφηγήθηκε ιστορίες και περιστατικά που δεν είχαν συμβεί ποτέ.

Η υπόθεση παίρνει σιγά σιγά διαστάσεις σαπουνόπερας, με το κλίμα στο Μπάκιγχαμ να είναι κάθε άλλο παρά θετικό για την 37χρονη αμερικανιδα ηθοποιό, που πολλοί θεωρούν πως είναι πλέον τόσο «καβαλημένη» ώστε έχει ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και πλέον κάνεις δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάληξη.

«Η συνέντευξη (των πέντε φίλων της) στο People έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα, καθώς εκκρεμεί και η υπόθεση με τον πατέρα της. Η δούκισσα πλέον περπατάει πάνω σε λεπτό στρώμα πάγου», καταλήγει με νόημα ο Ντίκι Αρμπιτερ, πρώην υπεύθυνος Τύπου του πρίγκιπα Καρόλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...