240
Βρείτε μου έναν που διορίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο, λέει η κυρία Γεροβασίλη | INTIMEnews

Η Γεροβασίλη βρήκε τι φταίει: Fake news της ΝΔ οι ρουσφετολογικές τακτοποιήσεις

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2019, 11:10
Βρείτε μου έναν που διορίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο, λέει η κυρία Γεροβασίλη
|INTIMEnews

Η Γεροβασίλη βρήκε τι φταίει: Fake news της ΝΔ οι ρουσφετολογικές τακτοποιήσεις

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2019, 11:10

Παρά το μπαράζ τακτοποιήσεων ημετέρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκπνοή της θητείας της Βουλής, τα ρουσφέτια Κουβέλη στο Λιμενικό, αλλά και τις σοβαρές καταγγελίες κατά του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και της κυβέρνησης για τακτοποίηση των «δικών τους παιδιών», από τις ομοσπονδίες αξιωματικών (ΠΟΑΞΙΑ) και αστυνομικών υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), η απερχόμενη υπουγός Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη, επιμένει και λέει ότι όλα είναι  fake news, με μόνο στόχο να τραυματίσουν το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα της «πρώτης φοράς Αριστερά».

«Η ΝΔ προσπάθησε είτε με fake news, ή με μισές αλήθειες, να θίξει το ηθικό πλεονέκτημα. Πρόκειται για ένα αφήγημα που στήνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους και να θίξει το ηθικό πλεονέκτημα», τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Γεροβασίλη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κέρκυρα, για να προσθέσει:

«Η ηθική δεν γίνεται με ηθικολογία , γίνεται και αποδεικνύεται στην πράξη. Ως υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης που υπήρξα για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, όποιος μου βρει έναν άνθρωπο στο Δημόσιο που μπήκε χωρίς ΑΣΕΠ να μου τον φέρει. Με ονοματεπώνυμο»!

Οσο για την πανωλεθρία που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, η υπουργός την απέδωσε στην… κούραση του κόσμου από την πολυετή κρίση: «παρότι όλο αυτό το διάστημα, της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εφαρμοστεί θετικές πολιτικές από την κυβέρνηση, εντούτοις η 10ετης οικονομική κρίση κούρασε τους Ελληνες». «Οι συμπολίτες μας κουράστηκαν μετά από μία δεκαετή κρίση», επέμεινε η κυρία Γεροβασίλη βουτώντας το κεφάλι στην άμμο και ενώ απομένει λιγότερα από ένας μήνας για τις εθνικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...