372
Η Εμα Στόουν σε σκηνή από την ταινία «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου | Fox Searchlight Pictures

Η Εμα Στόουν αποκαλύπτει αστεία απρόοπτα από τα γυρίσματα του «The Favourite»

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2018, 16:14
Η Εμα Στόουν σε σκηνή από την ταινία «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου
|Fox Searchlight Pictures

Η Εμα Στόουν αποκαλύπτει αστεία απρόοπτα από τα γυρίσματα του «The Favourite»

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2018, 16:14

Η Εμα Στόουν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Φεβρουαρίου 2019 της βρετανικής Vogue, όπου μίλησε για την «μελαγχολία» που ένιωσε όταν έκλεισε τα 30 (στις 6 Νοεμβρίου 2018), την αλλαγή στην αυτοπεποίθησή της, αλλά και τον ρόλο της στην πολυσυζητημένη ταινία «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου.

«Δεν πειράζει αν δεν αρέσεις σε όλους. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα, το να μην προσπαθώ να καταφέρω το ακατόρθωτο. Επίσης, κανείς δεν ξέρει τι του γίνεται! Ολοι είμαστε απλώς ένα μάτσο άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν πώς θα βγάλουν άκρη», λέει με το χαρακτηριστικό της χιούμορ η βραβευμένη με Οσκαρ για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ «La La Land», ηθοποιός.

View this post on Instagram

Introducing Emma Stone as #BritishVogue’s February 2019 cover star, on newsstands Friday 4 January. Photographed by @CraigMcDeanStudio, styled by @VenetiaLScott, hair by @MaraRoszak, make-up by @RachelGoodwinMakeUp. #EmmaStone wears a jacquard jacket by @LouisVuitton.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Μιλώντας για τα γενέθλιά της και για όταν έκλεισε τα 30, η αμερικανίδα ηθοποιός παραδέχτηκε πως ένιωθε μελαγχολία για περίπου μία εβδομάδα. «Είχα τις μαύρες μου για μία εβδομάδα περίπου, αλλά συνειδητοποίησα πως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που βιώνεις όσο μεγαλώνεις, είναι πως τα περισσότερα πράγματα γίνονται γλυκόπικρα. Εγώ ακόμη βρίσκω τα πατήματά μου», λέει η ίδια.

Η Εμα Στόουν και η Ολίβια Κόλμαν σε σκηνή από την ταινία «The Favourite»

Στην συνέντευξή της «παρεμβάλλεται» όμως και η συμπρωταγωνίστριά της στο «The Favourite», Ολίβια Κόλμαν, που υποδύεται την βασίλισσα Αννα, με την Εμα Στόουν να παίζει την «αγαπημένη» της, την «Ευνοούμενη» όπως έχει μεταφραστεί στα ελληνικά η ταινία, Αμπιγκεϊλ.

Η βασίλισσα Αννα, που λέγεται πως υπήρξε η μοναδική ανοιχτά bisexual μονάρχης της Βρετανίας, παρουσιάζεται στην ταινία να διατηρεί σχέση με την ηρωίδα που υποδύεται η Στόουν.

Μιλώντας για τα απαιτητικά αλλά και διασκεδαστικά γυρίσματα, η Ολίβια Κόλμαν είπε: «Υπάρχουν μερικές σκηνές για τις οποίες είχα πολύ άγχος». Ωστόσο, όπως λέει στο περιοδικό, αποφάσισε να βρει ενδιαφέροντες τρόπους για να ελαφρύνει την κατάσταση, όταν χρειαζόταν να γυρίσουν ερωτικές σκηνές: «Εβαλα ένα βρεγμένο σφουγγάρι ανάμεσα στα πόδια μου, επειδή σκέφτηκα πως θα ήταν αστείο να το βρει η Εμα. Αποτυπώθηκε στη σκηνή το ξαφνικό βλέμμα τρόμου!», αποκάλυψε η Κόλμαν.

Σε μια άλλη παρόμοια σκηνή, η Στόουν κλήθηκε να απλώσει πάνω στα πόδια της βασίλισσας ωμές μπριζόλες. «Οι μπριζόλες ήταν αληθινές και υπήρχε φωτιά που έκαιγε από πίσω μας και είχαν αρχίσει να παίρνουν θερμοκρασία δωματίου και να μυρίζει όλο το δωμάτιο κρέας που σιγοψήνεται», αποκαλύπτει η Εμα Στόουν για τη σκηνή, η οποία μάλλον δεν πρόκειται να χαροποιήσει ιδιαίτερα τους vegan.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...