381
|

Ερωτική αντιζηλία πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι – Αφορμή ένα αίτημα στο Facebook

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2020, 13:47

Ερωτική αντιζηλία πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι – Αφορμή ένα αίτημα στο Facebook

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2020, 13:47

Ενα αίτημα φιλίας στο Facebook ήταν αυτό που «όπλισε» το χέρι της φερόμενης ως δράστριας της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με θύμα την 34χρονη Ιωάννα.

Η 35χρονη υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία, που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν το θύμα, εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, όπου και ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.

Μέχρι στιγμής φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο επεισόδιο, ισχυριζόμενη ότι ούτε έδωσε εντολή ούτε έστησε η ίδια την ενέδρα με το βιτριόλι στην 34χρονη.

Σύμφωνα ωστόσο με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, κίνητρο της επίθεσης ήταν η ερωτική αντιζηλία μεταξύ των δύο γυναικών, με μήλον της Εριδος έναν δικηγόρο για τον οποίο εργαζόταν η προσαχθείσα και διατηρούσε σχέση μαζί του.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό πριν από την επίθεση, υπήρξαν τηλεφωνικές οχλήσεις από την 35χρονη (στη φωτογραφία κάτω) στην Ιωάννα για τη διεκδίκηση του συγκεκριμένου άνδρα.

Κατά τις πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η δημόσια τηλεόραση, αμφότερες οι γυναίκες κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία (από διπλανά χωριά) και ήταν γνωστές μεταξύ τους.

Αφορμή για την επίθεση αποτέλεσε ένα απλό  αίτημα φιλίας στο Facebook από τον δικηγόρο στην Ιωάννα, με τη ζήλια να κατακυριεύει την 35χρονη προσαχθείσα και να την ωθεί τελικά στην επίθεση με το βιτριόλι.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο άνδρας-μήλον της Εριδος έχει ήδη δώσει κατάθεση, κατά την οποία φέρεται να έχει παραδεχθεί  ότι γνώριζε το θύμα και ότι είχε επαφή μέσω Facebook μαζί της.

Στην κατοχή της προσαχθείσης βρέθηκε μια τηλεκάρτα –με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί–, μια περούκα, καθώς και μια καπαρντίνα, την οποία λέγεται ότι φορούσε τη στιγμή της επίθεσης.

Κατά την έρευνα που έγινε στην οικία της 35χρονης στην οδό Αβύδου στα Ιλίσια, βρέθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ένα «πακιστανικό» τηλέφωνο (μη ανιχνεύσιμο κινητό), ενώ εντός της ημέρας ενδέχεται να προσαχθεί μια ακόμα γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι αυτή που προμήθευσε το βιτριόλι στη δράστρια.

Στο πρώτο του σχόλιο για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε δικαιωμένος για όσα είχε εξαρχής υποστηρίξει για την υπόθεση.

«Εάν ευσταθούν οι πληροφορίες, επιβεβαιώνομαι, καθώς από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι η Ιωάννα δεν γνώριζε τη δράστρια, δεν είχε με κανέναν προβλήματα και είχα αναφέρει ότι μπορεί να πρόκειται για μια δράστρια που χωρίς αντικειμενικό έρεισμα, είχε ενδεχομένως “εμμονή” με την Ιωάννα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...