202
Από τις εκδηλώσεις στη μνήμη των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα | INTIMEnews

Εντολή εκταφής του… tablet της μικρής Τζωρτζίνας από την ανακρίτρια

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2022, 12:14
Από τις εκδηλώσεις στη μνήμη των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα
|INTIMEnews

Εντολή εκταφής του… tablet της μικρής Τζωρτζίνας από την ανακρίτρια

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2022, 12:14

Εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της μικρής Τζωρτζίνας –της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη– ώστε να ανασυρθεί και ακολούθως να αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., το tablet του παιδιού, έδωσε η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η τοποθέτηση της ηλεκτρονικής συσκευής στον τάφο της Τζωρτζίνας έχει επιβεβαιωθεί από αμφότερους τους γονείς του κοριτσιού.

Στην πρώτη αντίδρασή του για το αίτημα της ανακρίτριας, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθων Παπαδόπουλος, «απάντησε» με ειρωνείες, αφού πρώτα σημείωσε ότι ο μόνος λόγος που το tablet τοποθετήθηκε στον τάφο του παιδιού ήταν επειδή η μητέρα, σε κάθε ταφή των τριών παιδιών της, έβαζε μαζί τους το αγαπημένο τους αντικείμενο!

«Θα είχε ένα ενδιαφέρον να ελεγχθεί, γιατί έχει μέσα κινούμενα σχέδια και εκπομπές που παρακολουθούσε το μωρό. Περνούσε πολλές ώρες την ημέρα με το αντικείμενο αυτό και έτσι προέκυψε η απόφαση να το τοποθετήσουν για να το έχει μαζί της», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Εμείς γνωστοποιήσαμε στην ανακρίτρια ότι το παιδί ετάφη μαζί με το tablet, ήταν μια επιθυμία της κατηγορουμένης και μαζί με τα άλλα δύο παιδάκια να ταφεί κάτι προσωπικό. Στην Τζωρτζίνα ζήτησε να θαφτεί και το tablet, κάτι που προκαλεί εντύπωση», δήλωσε την Πέμπτη από την πλευρά του ο συνήγορος του πατέρα, Μάνου Δασκαλάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...