328
Ο Κομάντερ στον Λευκό Οίκο | Twitter/POTUS

Ενα υπέροχο νέο κουτάβι στον Λευκό Οίκο – Θα βοηθήσει άραγε τον Τζο Μπάιντεν;

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2021, 09:38
Ο Κομάντερ στον Λευκό Οίκο
|Twitter/POTUS

Ενα υπέροχο νέο κουτάβι στον Λευκό Οίκο – Θα βοηθήσει άραγε τον Τζο Μπάιντεν;

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2021, 09:38

Μια ευχάριστη νότα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο στον Λευκό Οίκο –με την πανδημία, λόγω μετάλλαξης Ομικρον, να επιστρέφει, τη δημοτικότητα του Τζο Μπάιντεν να βρίσκεται στο ναδίρ και τα κρίσιμα νομοσχέδια να προσκρούουν στις δύσκολες κομματικές ισορροπίες στο Κογκρέσο και στο ίδιο το Κόμμα των Δημοκρατικών: ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ παρουσίασε τη Δευτέρα, μέσω Twitter, τον νεότερο ένοικο του Λευκού Οίκου με τέσσερις πατούσες, ένα κουτάβι που βαφτίστηκε «Κομάντερ».

«Καλωσήλθες στον Λευκό Οίκο, Commander», ανέφερε κάτω από το φωτογραφικό στιγμιότυπο που μεταφορτώθηκε στον επίσημο λογαριασμό του αμερικανού προέδρου και εικονίζει το κουτάβι να καλπάζει με ένα μπαλάκι του τένις στο στόμα.

Το όνομά του δεν είναι τυχαίο. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναγνωρίζεται και ως Commander in chief, δηλαδή ως ανώτατος αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που διάβασαν στην είδηση της έλευσης του μικρού Κομάντερ στον κήπο του Λευκού Οίκου μια προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα του Μπάιντεν, ο οποίος 11 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του βρίσκεται σε πολιτικό τέλμα. Μάλιστα, 51,9% των Αμερικανών δηλώνουν απογοητευμένοι από τις πολιτικές του, ένα αρνητικό ρεκόρ ως τώρα.

Βίντεο που αναρτήθηκε επίσης στο Twitter παρουσιάζει στο κοινό τον «νέο μικρό της οικογένειας Μπάιντεν».

Το κουτάβι πλησιάζει τον πρόεδρο κι αυτός τον χαϊδεύει λέγοντας «γεια σου, φιλαράκο μου».

Στα πλάνα ο Tζo Μπάιντεν εικονίζεται επίσης να πετάει το μπαλάκι του τένις, καθώς και να μπαίνει στο κτίριο της προεδρίας κρατώντας το λουρί του κουταβιού, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Τζιλ.

Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο με τα δύο τους σκυλιά, γερμανικούς ποιμενικούς. Ανακοίνωσαν τον Ιούνιο μέσω Twitter τον θάνατο του μεγαλύτερου, του Champ, στα 13 του χρόνια.

Ο νεότερος, ο Μέιτζορ, είναι ο πρώτος προεδρικός σκύλος που διασώθηκε από καταφύγιο.

Ομως ο Μέιτζορ, που δάγκωσε δύο εργαζόμενους στην προεδρία μέσα σε μερικές εβδομάδες, στάλθηκε πίσω στην πολιτεία Ντέλαγουερ, στο οικογενειακό σπίτι των Μπάιντεν, κυρίως για να περάσει από εκπαίδευση.

Την άνοιξη λεγόταν ότι το προεδρικό ζευγάρι θα αποκτούσε γάτα, αλλά αυτό το σχέδιο δεν προχώρησε μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...