211
Το Πάσχα φέτος θα γιορταστεί με τα μέτρα που έχουμε τη στιγμή αυτή και με ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας όπου παρατηρείται συνωστισμός.  Έτσι, μετά από δύο χρόνια θα  γίνουν κανονικά όλες οι τελετές που είχαμε στερηθεί τα χρόνια της πανδημίας, είπε ο κυβερνηιτκός εκπρόσωπος | INTIMEnews

Είναι επίσημο: Αναστέλλεται από την Παρασκευή το πρόστιμο των €100 για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2022, 13:41
Το Πάσχα φέτος θα γιορταστεί με τα μέτρα που έχουμε τη στιγμή αυτή και με ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας όπου παρατηρείται συνωστισμός.  Έτσι, μετά από δύο χρόνια θα  γίνουν κανονικά όλες οι τελετές που είχαμε στερηθεί τα χρόνια της πανδημίας, είπε ο κυβερνηιτκός εκπρόσωπος
|INTIMEnews

Είναι επίσημο: Αναστέλλεται από την Παρασκευή το πρόστιμο των €100 για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2022, 13:41

Την αναστολή του πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών, ανακοίνωσε επισήμως την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη.

Οπως είπε ο εκπρόσωπος, το πρόστιμο αναστέλλεται από την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Το Πάσχα φέτος θα γιορταστεί με τα μέτρα που έχουμε τη στιγμή αυτή και με την ισχυρή σύσταση για τη χρήση μάσκας εκεί όπου παρατηρείται συνωστισμός.  Έτσι, μετά από δύο χρόνια θα  γίνουν κανονικά όλες οι τελετές που είχαμε στερηθεί τα χρόνια της πανδημίας, πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου στην αναφορά του για τον φετινό εορτασμό του Πάσχα.

Επίσης, επανέλαβε (σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Τετάρτης από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη), από 1η Μαΐου αίρεται η υποχρέωση επίδειξης  πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης για την πρόσβαση σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους. Αίρεται η  υποχρέωση χρήσης μάσκας για τους εσωτερικούς χώρους με ορισμένες  εξαιρέσεις που θα διευκρινιστούν.

Καταργούνται τα τακτικά self-test στα σχολεία και η επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα θα γίνει χωρίς τη διενέργεια self-test.

Ορίζεται ένα rapid test την εβδομάδα για την πρόσβαση των ανεμβολιάστων συμπολιτών μας στους χώρους εργασίας. Και επανέρχεται η λειτουργία όλων των χώρων στο 100%.

Ολα τα μέτρα θα επανεξεταστούν την 1η Σεπτεμβρίου, σημείωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κλείνοντας την αναφορά του στα θέματα της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...