218
Στιγμιότυπο από την προσαγωγή του 33χρονου και της 29χρονης στην ανακρίτρια | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εγκλημα στην Κυψέλη: Με αποδοκιμασίες στην ανακρίτρια το αντρόγυνο που σκότωσε του 7χρονο Ανδρέα

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2022, 09:14
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 15/02/2022, 11:50
Στιγμιότυπο από την προσαγωγή του 33χρονου και της 29χρονης στην ανακρίτρια
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εγκλημα στην Κυψέλη: Με αποδοκιμασίες στην ανακρίτρια το αντρόγυνο που σκότωσε του 7χρονο Ανδρέα

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2022, 09:14
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 15/02/2022, 11:50

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με τον κόσμο να αποδοκιμάζει, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στη 12η ανακρίτρια ο άντρας και η γυναίκα που κατηγορούνται για το φρικτό έγκλημα στην Κυψέλη: ότι σκότωσαν τον επτάχρονο γιο της 29χρονης σήμερα γυναίκας, το 2017 στο σπίτι τους, κρύβοντας επί πέντε χρόνια τη σορό του.

Οι δύο σύντροφοι που είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, καλούνται να απολογηθούν στη δικαστική λειτουργό για όσα υπέστη ο μικρός Ανδρέας τον Ιανουάριο του 2017 όταν ξεψύχησε δεμένος και φιμωμένος με μονωτική ταινία από τον σύντροφο της μητέρας του. Η γυναίκα, σύμφωνα με την δικογραφία, ήταν παρούσα σε όσα συνέβησαν.

H 29χρονη μητέρα και ο 33χρονος σύντροφος της θα κληθούν από τη δικαστική λειτουργό να δώσουν απαντήσεις για την φρικαλέα υπόθεση της δολοφονίας αλλά και για την μεθοδική επιχείρηση απόκρυψης του εγκλήματος.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος προσάγεται στη 12η ανακρίτρια (INTIMENEWS)

Το έγκλημα σε βάρος του παιδιού ανακοινώθηκε το Σάββατο αφού οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που φαίνεται να έλαβαν για το έγκλημα πριν λίγο καιρό, εντόπισαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου, τα οστά του 7χρονου. Το έγκλημα εξιχνιάστηκε αναδεικνύοντας και μία ζοφερή κατάσταση που βίωνε τόσο το αγόρι που φαίνεται να μην αναζήτησε επισταμένα κανείς, όσο και η αδελφή του που πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...