407
Tζον Τραβόλτα και Κέλι Πρέστον σε παλαιότερη φωτογραφία τους. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ θρηνεί τη συζυγό του μετά τον θάνατο του πρωτότοκου γιου τους το 2009 | REUTERS

«Εφυγε» στα 57 της η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2020, 11:04
Tζον Τραβόλτα και Κέλι Πρέστον σε παλαιότερη φωτογραφία τους. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ θρηνεί τη συζυγό του μετά τον θάνατο του πρωτότοκου γιου τους το 2009
|REUTERS

«Εφυγε» στα 57 της η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2020, 11:04

Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες αμερικανίδες ηθοποιούς της δεκαετίας του ’80 και των αρχών της δεκαετίας του ’90, η Κέλι Πρέστον -σύζυγος του Τζον Τραβόλτα- έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, νικημένη απο τον καρκίνο του στήθους.

Η Κέλι Πρέστον απεβίωσε το πρωί της 12ης Ιουλίου, όπως έκανε γνωστό εκπρόσωπος της οικογένειας στο περιοδικό People.

Στη σχετική ανακοίνωση για τον θάνατό της, σημειώνεται ότι επιλογή της ήταν να κρατήσει κρυφή από το ευρύ κοινό τη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού.

Το τελευταίο διάστημα υποβαλλόταν σε θεραπεία, με την υποστήριξη των συγγενών της και των στενών της φίλων.

«Ηταν μια πανέξυπνη, όμορφη και τρυφερή ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους γύρω της και που χάριζε ζωή σε οτιδήποτε άγγιζε. Η οικογένεια ζητάει την κατανόηση του κοινού και τον σεβασμό του για την ιδιωτικότητά τους», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Συντετριμμένος από τον χαμό της επί σχεδόν τρεις δεκαετίας συζύγου του, ο Τζον Τραβόλτα επιβεβαίωσε την απώλειά της έπειτα από μία «θαραλλέα μάχη» με τον καρκίνο, ευχαριστώντας παράλληλα την ιατρική ομάδα που στάθηκε στον πλευρό της όλον αυτόν τον καιρό.

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

 

Στη τελευταία φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram η ίδια η ηθοποιος πριν από μερικές εβδομάδες, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, αποτυπώνεται ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή της: η οικογένεια της, ο επί σχεδόν τρεις δεκαετίες σύζυγός της, Τζον Τραβόλτα και τα παιδιά τους, Ελα και Μπέντζαμιν.

View this post on Instagram

Happy Father’s Day to the best one I know, we love you ??

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

 

Η Κέλι Πρέστον είχε παίξει σε περισσότερες από 60 ταινίες και σειρές, ανάμεσά τους τα Mischief (1985), Twins (1988) και Jerry Maguire (1996).

Παντρεμένη με τον Τζον Τραβόλτα από το 1991 (στο βίντεο πάνω η διήγησή της για το πώς είχαν γνωριστεί), είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Το 2009 το ζευγάρι έχασε τον πρωτότοκο γιο του, Τζετ, σε ηλικία 16 ετών, από καρδιακή προσβολή.

Μετά τον θάνατό του, ο Τραβόλτα είχε δηλώσει ότι ο Τζετ ήταν αυτιστικός και ότι η καρδιακή προσβολή ήρθε ως αποτέλεσμα μίας από τις επιληπτικές κρίσεις που πάθαινε πολύ συχνά. Η Πρέστον και ο Τραβόλτα είχαν αποκαλύψει επίσης ότι ο Τζετ αρρώστησε σοβαρά σε ηλικία δύο ετών (διαγνώστηκε με Σύνδρομο Καβασάκι).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...