157
Ψυγείο θύμιζε η αίθουσα όπου διεξαγόταν η δίκη του C4I | INTIMEnews

Διακοπή στη δίκη του C4I λόγω ψύχους!

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 14:24
Ψυγείο θύμιζε η αίθουσα όπου διεξαγόταν η δίκη του C4I
|INTIMEnews

Διακοπή στη δίκη του C4I λόγω ψύχους!

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 14:24

Με τη θερμοκρασία κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή, στα δικαστήρια της Ευελπίδων επαναλήφθηκαν οι συνήθεις εικόνες με δικαστές, συνηγόρους και ακροατήριο να αναζητούν μάταια λίγη ζέστη τυλιγμένοι στα πανωφόρια τους!

Η αίθουσα όπου ήταν σε εξέλιξη η δίκη του C4I (της γνωστής υπόθεση με το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004) θύμιζε ψυγείο. Το κρύο ήταν τόσο δριμύ που η εισαγγελέας ζήτησε διακοπή της συνεδρίασης για να φέρει το παλτό της.

Η έδρα αναζήτησε άλλη αίθουσα για να συνεχιστεί η διαδικασία, χωρίς ωστόσο επιτυχία και τελικά υποχρεώθηκε να διακόψει για τις 5 Δεκεμβρίου.

Νωρίτερα ο δικηγόρος της αμερικανικής εταιρείας SAIC, Θέμης Σοφός, επικαλούμενος απόφαση του Διαιτητικού Δικαστήριου, ζήτησε την αποβολή του ελληνικού Δημοσίου από την πολιτική αγωγή. Όπως είπε, σύμφωνα με την απόφαση, την οποία έχει επικυρώσει και το Εφετείο της Αθήνας, το Δημόσιο οφείλει να καταβάλει στην αμερικανική εταιρεία- η οποία ανέλαβε το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004- ποσοό 39,7 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...