439
|

Αμετανόητα… αρρωστημένος ο 38χρονος: «Κάναμε σεξ όταν ήταν 12 ετών, με διεκδικούσε έντονα!»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2021, 17:42

Αμετανόητα… αρρωστημένος ο 38χρονος: «Κάναμε σεξ όταν ήταν 12 ετών, με διεκδικούσε έντονα!»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2021, 17:42

Μπορεί τελικά να κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τα όσα όμως είπε στην απολογία του ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας για την κατηγορία του βιασμού αθλήτριάς του όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, δείχνουν πόσο αμετανόητος παραμένει για τις αδιανόητες, αρρωστημένες πράξεις του.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο 38χρονος επανέλαβε ότι ήταν το κορίτσι που τον διεκδικούσε έντονα, αποζητώντας τη σεξουαλική επαφή!

«Κάναμε σεξ όταν ήταν 12 ετών», δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής, ισχυριζόμενος ότι ήταν αθλήτριά του που τον προκαλούσε με καλοσχηματισμένο σώμα της!

«Το 2011 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ιτέα ήρθε στο δωμάτιο με το μαγιό της. Το σώμα της τότε ήταν διαμορφωμένο, ήταν μια κοπελάρα, με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη. Εγώ την έδιωξα από το δωμάτιο και της έκανα παρατήρηση γιατί κυκλοφορούσε έτσι το ξενοδοχείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με ταρακούνησε γιατί κατάλαβα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει από την πλευρά της», ήταν μία από τις απίστευτες περιγραφές του στο ανακριτικό γραφείο.

«Το καλοκαίρι του 2012 ολοκληρώσαμε τη σχέση μας και βρισκόμασταν σαν ζευγάρι και μιλούσαμε για γάμο. Ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει και δε γνώριζε τίποτα για την ερωτική σχέση και απ’ όσο μου είχε πει εκείνη δεν είμαι σίγουρος, αν η μητέρα της ήξερε σε ποιο στάδιο είχε φτάσει σχέση μας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι την άφηναν και έβγαινε μαζί μου, όχι με την ιδιότητα του προπονητή, αυτό γινόταν απογευματινές ώρες μέχρι τις εννιά το βράδυ», υποστήριξε μεταξύ άλλων για τη «σχέση» του με την ανήλικη και τη στάση των γονιών της.

Σύμφωνα με όσα είπε, η επαφή του με το κορίτσι κράτησε ολόκληρο το 2013 αλλά μετά ξαφνικά όλα άλλαξαν.

«Με πήρε τηλέφωνο ένα μέλος της διοίκησης του Ομίλου και μου είπε ‘έλα να χαιρετήσεις γιατί σταματάς’ και εγώ κατάλαβα ότι με ‘κάρφωσαν’ στον Ομιλο οι γονείς της […] Στη συνέχεια πήγα στον Ωρωπό και βρήκα τον πατέρα και την μητέρα της έξω από το αστυνομικό τμήμα.  Εκεί ήταν και η μικρή στεναχωρημένη και κλαμένη […] Ολη την ημέρα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους γονείς της αλλά δεν το σήκωναν. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα, η οποία μου είπε: ‘ένα χρόνο σεξουαλική επαφή ρε αλήτη’ και μου το έκλεισε», περιέγραψε θέλοντας να πείσει ότι υπήρξε αιφνίδια αλλαγή στάση τόσο από την πλευρά του κοριτσιού όσο και από τους γονείς της.

Κατά την απολογία του ο 38χρονος επανέλαβε ότι είναι ακόμα ερωτευμένος με την 21 ετών σήμερα κοπέλα και ότι έχει αισθήματα για εκείνη.

Ακόμα και όταν οριστικοποιήθηκε η απόφαση προφυλάκισής του, επέμεινε ότι δεν τη βίασε, λέγοντας στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ανακριτικό γραφείο ότι δεν μπορούσε να είναι βιαστής «ούτε με το πιστόλι στο κεφάλι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...