172
Εικόνα που θύμιζε έξοδο πριν από αργία στη λεωφόρο Κηφισού την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου | Intime/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Αδειασε η Αθήνα πριν από το lockdown – Χιλιάδες πέρασαν τα διόδια

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2020, 12:40
Εικόνα που θύμιζε έξοδο πριν από αργία στη λεωφόρο Κηφισού την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου
|Intime/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Αδειασε η Αθήνα πριν από το lockdown – Χιλιάδες πέρασαν τα διόδια

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2020, 12:40

Οσοι βγήκαν στον δρόμο το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα το είδαν με τα μάτια τους, πολύ περισσότερο όσοι κυκλοφόρησαν και στις εθνικές οδούς. Τώρα έρχονται τα στοιχεία της αστυνομίας για να επιβεβαιώσουν τα μαζικότητα της εξόδου λίγες ώρες πριν τεθούν σε ισχύ τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Το τελευταίο 24ωρο, από τις 06:00 της Παρασκευή έως την ίδια ώρα σήμερα Σάββατο, 73.637 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας.

Ειδικότερα, από τα διόδια της Αθηνών – Κορίνθου πέρασαν 39.077 οχήματα και από της Αθηνών – Λαμίας 34.560.

«Από νωρίς το πρωί υπάρχουν ορισμένοι οδηγοί που προσπαθούν να περάσουν από τα διόδια χωρίς, όμως, να διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η Τροχαία, φυσικά, τους γυρίζει πίσω. Πρέπει να ενστερνιστούν όλοι ότι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων είναι και θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους και πραγματοποιούν σαρωτικούς ελέγχους στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...