277
Χρήστος Μπγιάλας και Αδωνις Γεωργιάδης στην επεισοδιακή συζήτησή τους στον ΣΚΑΪ | ΣΚΑΙ/WebTV

Ο Μπγιάλας «αντιγράφει» Μητσοτάκη: Τι τον ενδιαφέρει τον 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας;

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2018, 10:29
Χρήστος Μπγιάλας και Αδωνις Γεωργιάδης στην επεισοδιακή συζήτησή τους στον ΣΚΑΪ
|ΣΚΑΙ/WebTV

Ο Μπγιάλας «αντιγράφει» Μητσοτάκη: Τι τον ενδιαφέρει τον 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας;

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2018, 10:29

Την μάλλον ατυχή –και πολυσυζητημένη– αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον 17χρονο ψηφοφόρο που δεν τον νοιάζει τι συνέβη το 1963, με τη δολοφονία του αείμνηστου Γρηγόρη Λαμπράκη, επιστράτευσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μπγιάλας, σε ένα δικό του αυτή τη φορά «πολιτικό φάουλ». Και πάλι όλα συνέβησαν στο στούντιο του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Πρωινή Γραμμή» με τη Μαρία Αναστασοπούλου και έχοντας δίπλα του τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Μπγιάλας κλήθηκε να σχολιάσει την απεργία πείνας που κάνει ο αρχιεκτελεστής της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας προκειμένου να εξασφαλίσει νέα άδεια από τις φυλακές. Τότε, σε μια εντελώς άκομψη προσπάθεια να υπενθυμίσει το κυριακάτικο ατόπημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σκέφτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να πει το αμίμητο: «Τι τον ενδιαφέρει τον 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας»…

Το υπονοούμενο του κ. Μπγιάλα έσπευσε να καυτηριάσει ο κ. Γεωργιάδης, υπενθυμίζοντάς του πως η οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει πληρώσει με αίμα την δράση του Κουφοντίνα και της «17 Νοέμβρη», παραπέμποντας στη δολοφονία το 1989 του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, αδελφής του σημερινού προέδρου της ΝΔ.

«Αυτό είναι το θέμα» απάντησε ο κ. Μπγιάλας: «Η δολοφονία του Μπακογιάννη ενδιαφέρει έναν 17χρονο και η δολοφονία του Λαμπράκη δεν τον ενδιαφέρει;».

Στην παρατήρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου ότι αυτό που λέει ο κ. Μπγιάλας είναι ότι η δράση της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στη χώρα δεν πρέπει να ενδιαφέρει έναν 17χρονο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της εξήγησε: «Δεν καταλάβατε; Στη λογική του κ. Μητσοτάκη: όπως έναν 17χρονο δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει η δολοφονία του Λαμπράκη, δεν πρέπει να ενδιαφέρει τον 17χρονο γιατί δολοφονήθηκαν κάποιοι άνθρωποι από τρομοκρατικές οργανώσεις». 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...