227
Ο Γιάννης Στουρνάρας ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αφήσει τη σκευωρία να περάσει αναπάντητη | Nikos Libertas / SOOC

Στουρνάρας: «Θα τους κλείσω στη φυλακή»

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2018, 00:14
Ο Γιάννης Στουρνάρας ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αφήσει τη σκευωρία να περάσει αναπάντητη
|Nikos Libertas / SOOC

Στουρνάρας: «Θα τους κλείσω στη φυλακή»

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2018, 00:14

Νέα απάντηση σε όσους, όπως λέει, τον συκοφαντούν και σπιλώνουν τον ίδιο και τη σύζυγό του, δίνει ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, με αφορμή την εμπλοκή του στην υπόθεση της Novartis.

Ο κ. Στουρνάρας ο οποίος έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι η δικογραφία συνιστά μια στημένη σκευωρία με συγκεκριμένη πολιτική στόχευση, υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό σε βάρος του τα τελευταία τρία χρόνια επί των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με δήλωσή του στο «Πρώτο Θέμα» κάνει ένα βήμα παραπάνω, απειλώντας τους αυτουργούς αυτής της πλεκτάνης με δικαστικές περιπέτειες.

«Δεν με πτοούν αυτές οι επιθέσεις, θα συνεχίσω να λειτουργώ με βάση το μακροχρόνιο συμφέρον της ελληνικής οικονομίας ως ανεξάρτητος διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, και θα κλείσω φυλακή όσους με συκοφαντούν όσο ψηλά κι αν βρίσκονται» δηλώνει χαρακτηριστικά ο διοικητής της ΤτΕ στο «Πρώτο Θέμα». Παράλληλα από το περιβάλλον του κ. Στουρνάρα εκπέμπεται το μήνυμα ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός Λίνα Νικολοπούλου «δεν αφήσουν κανέναν να τους σπιλώσει» και «δεν φοβούνται κανέναν».

Το Σάββατο, με άρθρο του στα «Νέα», ο διοικητής της ΤτΕ έκανε λόγο για μάρτυρες που τελούν κατά πάσα πιθανότητα υπό καθεστώς εκβίασης και τους έχει ζητηθεί «να πουν αυτές τις αναίσχυντες συκοφαντίες».

«Δεν μιλούν οι μάρτυρες, αλλά μιλούν άλλοι με το στόμα των μαρτύρων», σημείωσε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει: «Οι μάρτυρες λένε ασυναρτησίες, δεν γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάνε, αγνοούν βασικά στοιχεία κατανομής αρμοδιοτήτων στα υπουργεία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...