210
|

Ραγκούσης: «Χτίζουμε την προοδευτική παράταξη και όχι ένα “πολιτικό Survivor”»

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 13:04

Ραγκούσης: «Χτίζουμε την προοδευτική παράταξη και όχι ένα “πολιτικό Survivor”»

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 13:04

Υπέρ των ανοιχτών συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών της Κεντροαριστεράς -προφανώς υπέρ της διεξαγωγής και τηλεοπτικών ντιμπέιτ εφόσον υπάρχουν κανάλια πρόθυμα να μεταδώσουν κάτι τέτοιο- τάχθηκε με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, ένας από τους πρώτους που είχε θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του υπό σύσταση φορέα.

«Αλίμονο αν δεν πραγματοποιηθεί μία επίσημη εναρκτήρια εκδήλωση με σύντομες ομιλίες όλων των υποψηφίων. Αλίμονο αν δεν διοργανωθούν συζητήσεις και διάλογος μεταξύ των υποψηφίων σε κάθε περιφέρεια», ανέφερε ο πρώην υπουργός για να καταλήξει χαρακτηριστικά: «Χτίζουμε μια νέα προοδευτική παράταξη, δεν συμμετέχουμε σε “πολιτικό Survivor”».

Ο κ. Ραγκούσης έχει ταχθεί και υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί η παράταξη της “Διαύγειας”» να αποκλείσει ψηφοφόρους από την ψηφιακή ψήφο.

Τη διεξαγωγή τηλεμαχιών έχει ζητήσει και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Αλλά είναι πλέον απορίας άξιο το πώς θα μπορούσαν να διοργανωθούν τέτοια ντιμπέιτ όταν οι υποψηφιότητες έχουν φτάσει τις εννιά! Θα βρεθούν στο ίδιο στούντιο η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Καμίνης ή ο κ. Θεοδωράκης με τον Απόστολο Πόντα της ΕΔΕΜ; Και ποιος τηλεοπτικός σταθμός θα δεχτεί να δώσει συχνότητα και τηλεοπτικό χρόνο για να δείξει εννέα υποψήφιους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την Κεντροαριστερά;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...