194
«Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας», διαμηνύει από το νοσοκομείο ο Γιώργος Τσουκαλάς | Facebook

Το μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας μέσα από το Θριάσιο

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2017, 10:43
«Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας», διαμηνύει από το νοσοκομείο ο Γιώργος Τσουκαλάς
|Facebook

Το μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας μέσα από το Θριάσιο

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2017, 10:43

Μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στο Θριάσιο νοσοκομείο  μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε τη Δευτέρα  από συμβασιούχο, μεταφέρει ανακοίνωση του δήμου. Παράκληση του ίδιου του δημάρχου αλλά και όλων των στελεχών του δήμου είναι να αντιμετωπιστεί το γεγονός με ψυχραιμία και σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα.

«Σχολιασμοί και ερμηνείες περισσεύουν. Όλοι στο Δήμο Ελευσίνας συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας και παρακαλούμε να σταθείτε δίπλα μας, όπως πάντα, στη σταθερή πορεία που έχουμε χαράξει για τη βιώσιμη ανάπτυξη αυτού του τόπου», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, τόσο της διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Τσουκαλάς και συμπληρώνει: «Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας».

Ο δήμαρχος Ελευσίνας υπεβλήθη τη Δευτέρα σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του αναμένεται εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...