171
Η Μαρία Σάκκαρη σε μια προσπάθειά της στο Γουίμπλεντον | Facebook/MariaSakkari

Σπουδαία πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2017, 16:46
Η Μαρία Σάκκαρη σε μια προσπάθειά της στο Γουίμπλεντον
|Facebook/MariaSakkari

Σπουδαία πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2017, 16:46

Ως μια από τις σημαντικότερες ελληνίδες τενίστριες όλων των εποχών αναδεικνύεται η εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη, η οποία κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα της να προκριθεί στον 3ο γύρο του φημισμένου τουρνουά του Γουίμπλεντον.

Σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα για τον δεύτερο 2ο γύρο του βρετανικού τουρνουά, η ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Τσέχα Κριστίνα Πλίσκοβα, Νο 44 στον κόσμο. Μολονότι έχασε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ με 7-6 (8-6 στο τάι μπρέικ), κατάφερε στη συνέχεια με διαρκή προσπάθεια και με επιβλητική εμφάνιση, να «γυρίσει» το ματς, να νικήσει στα άλλα δύο σετ 6-4, 6-4 και να πάρει την πρόκριση.

Είναι η δεύτερη φορά που η Σάκκαρη φτάνει στον 3ο γύρο ενός τουρνουά Grand Slam, καθώς το πέτυχε φέτος και στο Αυστραλιανό όπεν, ενώ στη συνέχεια στο Ρολάν Γκαρός ηττήθηκε στον 1ο γύρο. Στον 1ο γύρο έχει αποκλειστεί και στις δύο παρουσίες της στο Αμερικανικό όπεν, το 2015 και το 2016, ενώ πέρυσι στην πρώτη της εμφάνιση στο Γουίμπλεντον, σταμάτησε στον 2ο γύρο.

Η 22χρονη Σάκκαρη μπήκε στο τουρνουά ως Νο101 στον κόσμο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...