278
Ο Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε στην Καλαμάτα | ΙΝΤΙΜΕ/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Παυλόπουλος: «Το Πάσχα να φέρει το πέρασμα στην εποχή της ελπίδας»

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2017, 11:01
Ο Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε στην Καλαμάτα
|ΙΝΤΙΜΕ/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Παυλόπουλος: «Το Πάσχα να φέρει το πέρασμα στην εποχή της ελπίδας»

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2017, 11:01

Τριπλές ευχές, προς την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό, προς την ευρωπαϊκή οικογένεια και προς όλο τον κόσμο απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη».

Από την Καλαμάτα και τον ιερό μητροπολιτικό ναό Υπαπαντής του Σωτήρος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε, «το ανέσπερο φως της Ανάστασης και ο συμβολισμός του Πάσχα να φανερώσουν:

» Στην Πατρίδα μας και στον χειμαζόμενο Λαό μας, το πέρασμα από την εποχή της κρίσης στην εποχή της ελπίδας και της δημιουργίας.

» Στην Ευρωπαϊκή μας Οικογένεια, το πέρασμα από την σημερινή στασιμότητα και αμηχανία στην επίτευξη του τελικού σκοπού της, την ουσιαστική της θεσμική εμβάθυνση και ομοσπονδιακή ενοποίηση με επίκεντρο τον Άνθρωπο.

» Και στον Κόσμο ολόκληρο, το πέρασμα από τον πόλεμο στην Ειρήνη και στην υπεράσπιση της Ανθρωπότητας από την θανάσιμη απειλή της σύγχρονης τρομοκρατικής βαρβαρότητας. Χριστός Ανέστη».

Ευχές για «ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» από το Φως της Ανάστασης έστειλε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπράταξης Φώφη Γεννηματά.

Σε μήνυμά του για το Πάσχα, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επισημαίνει ότι «δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η γιορτή του Πάσχα συμπίπτει με τη γιορτή της Άνοιξης. Με την αναγέννηση, με την ελπίδα, με τη δύναμη της ζωής.

» Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα με ένα σπάνιο και πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Έχουμε την τύχη να είμαστε μέλη μιας κοινωνίας που παρά την κρίση στέκεται όρθια και δείχνει την ανθρωπιά της σε όσους έχουν ανάγκη.

» Πρέπει να νικήσουμε τα προβλήματα. Να φύγουμε μπροστά. Με γνώση και σχέδιο. Να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε ότι επιβάλλεται να αλλάξουμε.

» Καλή Ανάσταση σε όλους. Στέλνουμε την αγάπη μας, ειδικά σε όλους τους νέους ξενιτεμένους μας, με την ευχή να κάνουμε του χρόνου Πάσχα εδώ, όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...