216
| Nikos Libertas / SOOC

Μήνυση κατά του Πολάκη από τον Αδωνι Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2016, 13:38

Μήνυση κατά του Πολάκη από τον Αδωνι Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2016, 13:38

Η συνέχεια της απίστευτης προσωπικής αντιπαράθεσης που έλαβε χώρα στην Ολομέλεια της Βουλής την περασμένη εβδομάδα, θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε σήμερα, Τρίτη, στην εισαγγελία μήνυση εναντίον του Παύλου Πολάκη. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για συκοφαντική δυσφήμιση του ίδιου και της συζύγου του. Αφορμή ήταν τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Πολάκης την περασμένη εβδομάδα κατά την ταραχώδη συνεδρίαση της Βουλής για σημειώματα υποτιθέμενων διορισμών στο ΚΕΕΛΠΝΟ τα οποία έστελνε ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΝΔ όταν ήταν υπουργός αλλά και η Ευγενία Μανωλίδου.

Ο ισχυρισμός του κ. Πολάκη από τα υπουργικά έδρανα είχε προκαλέσει τότε το ξέσπασμα του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος κάλεσε τον κ. Πολάκη να φερθεί σαν άνδρας και να φέρει τα ραβασάκια, τα δικά του και της γυναίκας του. «Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία. Θα φέρεις τα χαρτάκια εδώ, παλιοψεύτη. Να αρθεί η ασυλία ή να φέρουν τα ραβασάκια. Παλιοψεύταρε, Κρητίκαρε, θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια!», του φώναξε στη συνέχεια.

Ο κ. Γεωργιάδης σε νέες δηλώσεις του κάλεσε τον κ. Πολάκη να αποδείξει στη Δικαιοσύνη τους ισχυρισμούς του και τον προκάλεσε να ζητήσει από μόνος του την άρση της ασυλίας του. «Θα το πράξει;» αναρωτήθηκε στην ανάρτησή του στο Twitter

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες για τον τρόπο που αντέδρασε στη Βουλή.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...