516
. | Kylie Jenner/Facebook

Ελεήστε την Κάιλι Τζένερ!

.
|Kylie Jenner/Facebook

Ελεήστε την Κάιλι Τζένερ!

«Τι κουφό να κάνω για να περάσει η ώρα; »… «Τι να σκαρώσω για να γελάσουμε με τους 1,5 εκατομμύριο followers μου;»… θα πρέπει να είπε ο Τζος Οστρόβσκι, ο οποίος κυκλοφορεί στο instagram με το ψευδώνυμο @thefatjewish. Και μάλλον κάπως έτσι του κατέβηκε η ιδέα να ξεκινήσει μια εκστρατεία στο GoFundMe* και να παρακινήσει τον κόσμο να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια για την Κάιλι Τζένερ.

Όπως λέει στην ανάρτησή του: «η Κάιλι Τζένερ βρισκόταν σήμερα στο εξώφυλλο του περιοδικού Forbes επειδή η περιουσία της είναι 900 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που είναι σπαρακτικό. Δεν θέλω να ζήσω σε έναν κόσμο όπου η Κάιλι Τζένερ δεν έχει ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Πρέπει να συγκεντρώσουμε τα 100 εκατομμύρια δολάρια για να τη βοηθήσουμε να φτάσει στο ένα δισεκατομμύριο, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ»

Kylie Jenner was on the cover of Forbes Magazine today for having a net worth of 900 million dollars, which is heartbreaking. I don't want to live in a world where Kylie Jenner doesn't have a billion dollars. WE MUST RAISE 100 MILLION DOLLARS TO HELP HER GET TO A BILLION, PLEASE SPREAD THE WORD, THIS IS EXTREMELY IMPORTANT. LINK IN BIO TO DONATE.

A post shared by thefatjewish (@thefatjewish) on

Εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για μια κοπέλα που δεν ξέρει τι έχει; Που βγάζει λεφτά μέχρι κι απ’ τα ποστ που κάνει στα σόσιαλ μίντια; Τι υπέροχα αστεία συνθήκη. Θα μπορούσε άνετα να γίνει σκετς στο «Saturday Night Live» και θα το έπαιζε με μεγάλη χαρά η Έλεν ντε Τζένερις στην εκπομπή της.

Αλλά το αστείο που σκέφτηκε ένα τρολ του Διαδικτύου, κάποιοι το πήραν στα σοβαρά. Μοιάζει απίστευτο, αλλά μέχρι στιγμής έχουν γίνει για την Κάιλι μερικές εκατοντάδες δωρεές στην πλατφόρμα, που ανέρχονται στο ποσό των δύο χιλιάδων δολαρίων περίπου. Δηλαδή βρέθηκαν άνθρωποι που έδωσαν απ’ το υστέρημα τους μερικά δολάρια για να κάνουν μια εκατομμυριούχο, δισεκατομμυριούχο! Και η εκστρατεία συνεχίζεται.

Δεν είναι φοβερό; Αυτοί οι άνθρωποι δεν έδωσαν τα λεφτά τους σε μια εκστρατεία για πρόσφυγες ή για ορφανά, ή για να φτιαχτεί μια εφεύρεση ή ένα σχολείο ή μια παιδική χαρά, μια δομή για ανήλικες μητέρες ή για κακοποιημένες γυναίκες, ή ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα τέλος πάντων. Ή έστω για να κάνει κι άλλα ταξίδια το τεράστιο μπαλόνι που παρουσιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ σαν κλαψιάρικο μωρό. Κι αυτό μέσα από εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων επετεύχθη. Όχι. Αυτοί οι άνθρωποι επέλεξαν να δώσουν τα λεφτά τους για να πλουτίσει λίγο ακόμα μια κοπέλα με 900 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό της.

Με γεια τους με χαρά τους θα μου πεις, ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπου θέλει, τα πετάει και μέσα στον υπόνομο για να κάνει πλούσιο έναν αρουραίο άμα λάχει. Αλλά κοίτα να δεις τι διαστρεβλωμένη σκέψη έχουν μερικοί, κοίτα να δεις πόση απύθμενη βλακεία κυκλοφορεί στον κόσμο και τι αποπροσανατολισμός απ’ τις πραγματικές ανάγκες… Να σου δίνει κίνητρο για να προσφέρεις βοήθεια, τι; Μια εκστρατεία για να πλουτίσει λίγο ακόμα η Κάιλι Τζένερ. Να δίνεις τα πέντε, δέκα, δεκαπέντε δολάρια σου για να τη δεις να γίνεται η πιο νέα δισεκατομμυριούχος. Γιατί το να είναι η πιο νέα εκατομμυριούχος δεν σου φτάνει.

Όλα τα βλέπεις τελικά σ’ αυτή τη ζωή.  Άβυσσος οι ορέξεις του ανθρώπου!

ΥΓ. Ο στόχος της εκστρατείας του Οστρόβσκι είναι να συγκεντρωθούν εκατό εκατομμύρια για την Τζένερ. Αν συγκεντρωθούν λιγότερα, θα δοθούν σε κάτι που αξίζει, όπως μια φιλανθρωπία. Το διευκρίνισε ο ίδιος ο Οστρόβσκι. Ας ελπίσουμε λοιπόν να μην είναι τόση η βλακεία, που να στείλει εκατό εκατομμύρια στην τσέπη της Τζένερ. Να είναι μικρότερη για να στείλει λιγότερα σε όσους όμως τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...