228
O Κωστής Χατζηδάκης διέψευσε μέσω Twiiter όσα υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας | SOOC / Nikos Libertas

Χατζηδάκης: «Και ένα, και δύο και τρία fake news από τον Τσίπρα»

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2021, 18:46
O Κωστής Χατζηδάκης διέψευσε μέσω Twiiter όσα υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας
|SOOC / Nikos Libertas

Χατζηδάκης: «Και ένα, και δύο και τρία fake news από τον Τσίπρα»

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2021, 18:46

Με άμεσο και αιχμηρό τρόπο απάντησε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης σε όσα ισχυρίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, σχετικά με τις εκκρεμείς συντάξεις αλλά και τον αγώνα που γίνεται σήμερα για ταχύτερη εκκαθάριση και απόδοσή τους στους δικαιούχους.

fake news Νο 1: «Ο κ. Τσίπρας σήμερα το «τερμάτισε» με fake news για τις εκκρεμείς συντάξεις!» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. «Μας παρέδωσε 1.059.000 εκκρεμείς ασφαλιστικές υποθέσεις εκ των οποίων 189.851 εκκρεμείς κύριες συντάξεις. Και είχε το θράσος να πει ότι δήθεν μας παρέδωσε μόνο 107.000. Βιομηχανία ψεμάτων!»..

fake news Νο 2: «Το 2020 οι κύριες συντάξεις που δόθηκαν ήταν 31% περισσότερες σε σχέση με το 2019. Ετσι οι εκκρεμείς συντάξεις σήμερα είναι 139.000. Παρόλα αυτά ο κ. Τσίπρας μίλησε για 450.000! Το ψέμα έγινε δεύτερη φύση στον #ΣΥΡΙΖΑ».

fake news Νο 3: «Παρόλο που οι δικηγόροι και οι λογιστές που θα ασχοληθούν με την έκδοση συντάξεων θα πληρώνονται από τον ΕΦΚΑ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα τους πληρώσουν οι συνταξιούχοι!! Ιδού ο νόμος. Τώρα θα μας πουν ότι είναι οφθαλμαπάτη;», αναφέρει και παραθέτει το σχετικό Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως το οποίο διαψεύδει τον ισχυρισμό του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο e-ΕΦΚΑ καταβάλλει κατ’ αποκοπήν αποζημιώσεις κλπ, κλπ». Για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας συνελήφθη ψευδόμενος

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...