178
|

«Κοράκια» γραφείου τελετών ξυλοκόπησαν άγρια εργαζόμενο στο «Βενιζέλειο»

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2020, 15:47

«Κοράκια» γραφείου τελετών ξυλοκόπησαν άγρια εργαζόμενο στο «Βενιζέλειο»

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2020, 15:47

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που συνεχίζουν τους τραμπουκισμούς εις βάρος τους.

Ενα απίστευτο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού συναδέλφου τους (οδηγού του νοσοκομείου που είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά φαρμάκων) καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου, με δράστες υπαλλήλους γραφείου τελετών!

Οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού τράπηκαν σε φυγή αμέσως μετά το επεισόδιο, ενώ το θύμα, αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυμάτων του.

Η σχετική ανακοίνωση της Ενωσης Εργαζομένων του «Βενιζέλειου» έχει ως εξής:

Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζέλειου ΓΝ καταγγέλλει σε όλους τους τόνους την απαράδεκτη επίθεση-ξυλοδαρμό συναδέλφου από προσωπικό γραφείου τελετών, που είχε ως αποτέλεσμα τη διακομιδή του συναδέλφου στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του Νοσοκομείου και δυστυχώς η παραβατική συμπεριφορά του εν λόγω γραφείου τελετών δεν είναι ασυνήθιστη, καθώς και στο παρελθόν έχει προβεί σε αντίστοιχες πράξεις.

Δηλώνουμε απερίφραστα τη συμπάθειά μας στον συνάδελφο και ταχεία ανάρρωση.

Για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα η Διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία και έπραξε τα δέοντα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...