Σουφλέ με γαλοπούλα, της επόμενης μέρας | Κουζίνα | Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά
Το ψαχνό που περίσσεψε από τη φετινή γαλοπούλα το χώρισα σε κομμάτια, τα έβαλα στην κατάψυξη και αποφάσισα να τα εκμεταλλευτώ εν καιρώ με διάφορους τρόπους. Κοντά στις ιδέες που σας είχα δώσει παλιότερα εδώ, να μια επιπλέον πρόταση για ένα γρήγορο (με δύο κινήσεις), εύγευστο και εντελώς απλό γεύμα που μοιάζει με σουφλέ. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε το ψαχνό από κάθε ψητό ή βραστό πουλερικό.
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News