Το εστιατόριο "Νυχτερίδα" στα Χανιά, λειτουργεί από το 1933. Εκεί συναντήσαμε τον Μπάμπη Μαστορίδη. Πάνω στη συζήτηση συμφωνήσαμε ότι το 80% στη μαγειρική είναι η πρώτη ύλη. Λίγο αργότερα φτιάξαμε χοχλιούς μπουμπουριστούς, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της επιτυχίας του εν λόγω φαγητού.
Κουζίνα
Συνάντηση στη Νυχτερίδα
Το εστιατόριο "Νυχτερίδα" στα Χανιά, λειτουργεί από το 1933. Εκεί συναντήσαμε τον Μπάμπη Μαστορίδη.