Σερβίρουμε το παστίτσιο ζεστό | Μαρίνα Μαυρομάτη
Κουζίνα

Παστίτσιο με μανιτάρια και τυριά

Αντί για κιμά αυτό το λαχταριστό παστίτσιο έχει γέμιση με διάφορα φρέσκα μανιτάρια που του χαρίζουν πλούσια γεύση
Bostanistas

Τα ζυμαρικά είναι το αγαπημένο μας φαγητό και πάντα δοκιμάζω διαφορετικούς τρόπους για να τα μαγειρέψω. Εδώ σας παρουσιάζω ένα παστίτσιο χωρίς κρέας, δικής μου έμπνευσης.

Το φτιάχνουμε με χοντρά μακαρόνια και αντί για κιμά χρησιμοποιούμε διάφορα φρέσκα μανιτάρια. Θα σας ανταμείψει με τη γεύση του που είναι απίθανη, πλούσια και λαχταριστή.

Και αν το θέλετε πιο πικάντικο μπορείτε να αντικαταστήσετε τα απαλά τυριά όπως η μοτσαρέλα και η γκούντα που χρησιμοποίησα εγώ με παρμεζάνα, κεφαλογραβιέρα ή άλλο πικάντικο τυράκι.

Δείτε τη συνταγή εδώ