Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου | ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ / IntimeNews
Επικαιρότητα

Οικονόμου για Τσίπρα: Το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει

Η απάντηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου στις δηλώσεις του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Καλλιθέα
Protagon Team

Περιοδεία στην αγορά της Καλλιθέας πραγματοποίησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τις δηλώσεις του να φέρνουν αντιδράσεις από την κυβέρνηση.

Σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σημείωσε ότι «το τελευταίο πράγμα που επιβάλλεται από την ημέρα και ταυτόχρονα επιθυμεί ο κόσμος, είναι πολιτικές αντιπαραθέσεις», ενώ πρόσθεσε ότι «το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει ο κ. Τσίπρας ως προϊόν της διαρκούς ανειλικρίνειάς του».

Το σχόλιο του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Καλλιθέα: «Τη Μεγάλη Πέμπτη, το τελευταίο πράγμα που επιβάλλεται από την ημέρα και ταυτόχρονα επιθυμεί ο κόσμος, είναι πολιτικές αντιπαραθέσεις. Δυσκολίες υπάρχουν και μάλιστα σημαντικές, όμως απέναντι σε αυτές κανείς δεν έμεινε και κανείς δεν θα μείνει μόνος. Για αυτό και η πραγματικότητα το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει ο κ. Τσίπρας ως προϊόν της διαρκούς ανειλικρίνειάς του. Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση».