Κουζίνα

Χοιρινό με πορτοκάλι, το ψητό της κατσαρόλας

Μιας και οι φούρνοι αυτές τις μέρες είναι σε συνεχή λειτουργία για άλλες δουλειές (κυρίως γλυκά), ένα ψητό κατσαρόλας που δεν υστερεί πουθενά από εκείνα του φούρνου, και θέλει περίπου τον μισό χρόνο, νομίζω ότι είναι ευπρόσδεκτο...
Bostanistas

Το χοιρινό είναι αδιαμφισβήτητα το κρέας που κυριαρχεί στα γιορτινά πιάτα. Μαγειρεμένο με πολλούς τρόπους, στον φούρνο ή στην κατσαρόλα και συνδυασμένο με πολλά υλικά δίνει μερικά από τα πιο νόστιμα πιάτα της χρονιάς. Το συγκεκριμένο είναι ένα εύκολο και αρωματικό γιορτινό πιάτο που μπορεί να ετοιμαστεί σχετικά γρήγορα αφού γίνεται πολύ καλό (ίσως και καλύτερο) και στη χύτρα ταχύτητας, αν τηρήσουμε τις οδηγίες που θα γράψω παρακάτω.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.