Κουζίνα

Χειμώνας στο μποστάνι: τα καλύτερα σαλατικά

Αυτή η εποχή είναι ιδανική για την παραγωγή σαλατικών, η θερμοκρασία έχει πέσει και δεν σκάνε από τη ζέστη τα ευαίσθητα φυλλαράκια τους
Bostanistas

Μας δίνεται η ευκαιρία να παράγουμε αρκετή τροφή, ώστε να φτιάχνουμε έστω μία σαλάτα καθημερινά – ακόμα και σε ένα σπίτι μέσα στην πόλη. Επίσης αν και πολλά φυτά θεωρούνται πικρά, όπως τα ραδίκια, τα σέσκουλα και οι πικραλίδες, αυτή την εποχή, επειδή είναι νεαρά, τα φρέσκα τους φυλλαράκια είναι ιδιαίτερα γλυκά. Είναι τα πλέον ιδανικά για να τα καταναλώσουμε φρέσκα σε σαλάτα με τα υπόλοιπα λαχανικά μας.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.