Μία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο. Αν έχετε και το ψάρι ήδη έτοιμο ξαλμυρισμένο (συνηθίζω να κάνω την διαδικασία σε ανύποπτο χρόνο και έπειτα τον διατηρώ στην κατάψυξη), τότε γίνεται πολύ εύκολα
Bostanistas
22/03/2016, 20:06
Μία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο. Αν έχετε και τον βακαλάο ήδη έτοιμο ξαλμυρισμένο (συνηθίζω να κάνω την διαδικασία σε ανύποπτο χρόνο και έπειτα τον διατηρώ στην κατάψυξη), τότε γίνεται πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα.