Η φέτα δεν πρέπει να παραμαλακώσει καθώς ψήνεται | cupcakesomg.blogspot.com
Κουζίνα

«Σουσάμι άνοιξε»: τραγανή φέτα με μέλι

Νοστιμιά από τις λίγες, είναι αυτή η τραγανή εκδοχή της φέτας με σουσάμι και μέλι, ιδανικός μεζές για τσίπουρο
Bostanistas

Είναι εκείνες οι φορές που έχεις ξεθεωθεί από τα μακροβούτια, τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας και το μόνο που αποζητάς είναι σκιά, μεζέ και ούζο.

Τα μαζέψαμε, λοιπόν, άρον – άρον, ανοίξαμε τα παράθυρα του εξοχικού και στρώσαμε το τραπέζι στη βεράντα ενώ οι πιο επιδέξιοι και ορεξάτοι έπιασαν δουλειά στην κουζίνα.

Νοστιμιά από τις λίγες, είναι αυτή η τραγανή εκδοχή της φέτας με σουσάμι και μέλι. Δεν χρειάζονται πάνω από πέντε κινήσεις.

Είναι σαν να λες «σουσάμι άνοιξε» και μεμιάς ν’ ανοίγει η σπηλιά με τον τυρένιο θησαυρό.

Δείτε τη συνταγή εδώ.