Συνοδέψτε τη σούπα με κριτσίνια | Κώστας Κωβαίος
Κουζίνα

Σούπα με γλυκοπατάτα, καρότο, τζίντζερ και θυμάρι

Φτιάξτε μια αρωματική, ελαφριά, υγιεινή και πεντανόστιμη σούπα που θα την απολαύσετε σαν πρώτο πιάτο ή σαν ελαφρύ γεύμα
Bostanistas

Οι σούπες είναι από τα αγαπημένα μου ορεκτικά. Χειμώνα-καλοκαίρι! Είναι ένας υγιεινός και νόστιμος τρόπος να ξεκινήσει ένα τραπέζι.

Την συγκεκριμένη συνταγή την φτιάχνω όλο τον χειμώνα, καθώς συνδυάζεται αρμονικά με πολλά μενού και πιάτα.

Δοκιμάστε τη σαν πρώτο πιάτο αλλά και σαν ένα ελαφρύ γεύμα, που θα απολαύσετε με κριτσίνια ή κρουτόν.

Ακόμη, μπορείτε να της δώσετε πιο απαλή υφή  προσθέτοντας στο τέλος κρέμα γάλακτος, ενώ αν ραντίσετε τα καρότα και τις γλυκοπατάτες με ελαιόλαδο και τα ψήσετε στο φούρνο πριν βράσετε τη σούπα, τότε η γεύση της θα γίνει ακόμα πιο πλούσια.

Δείτε τη συνταγή εδώ