Σερβίρουμε τη σαλάτα είτε ως κυρίως πιάτο είτε ως συνοδευτικό σε κρέας ή σε ψάρι | Κώστας Κωβαίος
Κουζίνα

Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια, λιαστή ντομάτα και κάπαρη

Είναι ένα πιάτο χορτοφαγικό, ελαφρύ, νόστιμο και υγιεινό που μπορείτε να απολαύσετε μόνο του ή σαν συνοδευτικό σε ψάρι ή σε κρέας
Bostanistas

Την περίοδο αυτή μαγειρεύουμε όσο γίνεται υγιεινά και νόστιμα. Μια καλή ιδέα είναι μια ελαφριά σαλάτα με φασόλια η οποία είναι εύκολη, υγιεινή και πεντανόστιμη. Είναι πιάτο χορτοφαγικό, μπορεί, όμως, επίσης να είναι και συνοδευτικό σε κρέας ή ψάρι.

Ιδανικά για την περίσταση τα μαυρομάτικα φασολάκια. Προσθέτουμε  φρέσκια και λιαστή ντομάτα, φρέσκο και ξερό κρεμμύδι, κάπαρη, και την αρωματίζουμε με μαϊντανό και θυμάρι.

Δείτε εδώ τη συνταγή