Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε ιταλικά σπίτια, είναι απλό πανεύκολο και ωραίο με χυμό και ξύσμα λεμονιού, που του προσθέτουν υπέροχο άρωμα και γεύση.
Και μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο, όπως το κάνουν οι Ιταλοί ή απλά ως κυρίως μαζί με μια σαλάτα.
Eχεις τα υλικά έτοιμα στην κουζίνα και μόλις έρθουν οι καλεσμένοι και αρχίσουν να τσιμπολογάνε κριτσίνια, τυράκια και αλλαντικά, βάζεις μπρος…
Και μετά, όσο τρώγεται το ριζότο, ψήνεις στη σχάρα τα μπιφτέκια. Απλά πράγματα.