Οι γεμιστές πιπεριές τρώγονται χλιαρές | Χρυσαυγή Μπόμπολα
Κουζίνα

Πρώτα ήρθαν οι πιπεριές…

Είναι ένα από τα νοστιμότερα συνοδευτικά που έχετε γευτεί οι πιπεριές γεμιστές με πλούσια μπεσαμέλ, ζαμπόν και τυριά, περιχυμένες με ελαφριά σάλτσα ντομάτα
Bostanistas

Tο ιδανικότερο πιάτο για μπουφέ ή για την αρχή ενός γεύματος είναι αυτές οι νόστιμες πιπεριές!

Τις γεμίζουμε με πλούσια υλικά που τους δίνουν υπέροχη γεύση έτσι ώστε να παρουσιαστούν σαν ένα από τα ωραιότερα συνοδευτικά που έχετε γευτεί.

Όμορφες, στρουμπουλές, λεπτόφλουδες πράσινες πιπεριές ψήνονται ή τηγανίζονται (στη διακριτική σας ευχέρεια είναι…) και παραφουσκώνουν με τυριά, ζαμπόν και μπεσαμέλ.

Μπαίνουν στο φούρνο, με μια ελαφριά κόκκινη σάλτσα, ψήνονται και σερβίρονται χλιαρές. Αυτό είναι το μυστικό της γεύσης και αυτό προτείνω για σήμερα. Χωρίς πολλά λόγια, γιατί όπου υπάρχει ουσία, τα λόγια περιττεύουν.

Δείτε τη συνταγή εδώ