Κουζίνα

Πρωινό ή δεκατιανό; ή μήπως μεσημεριανό;

Μια τηγανιά με ντομάτα, κρεμμύδι και φέτα, μόλις ροδισμένα, απλωμένα σε πυρέξ και από πάνω 2-3 αυγά. Ολα αυτά στον φούρνο, να σφίξουν και να ψηθούν, και σε 20 λεπτά έχεις τούτο το θαύμα μοιρασμένο στα πιάτα
Δημήτρης Μπούτος

Μετά το αργοπορημένο ξύπνημα και τον πρώτο καφέ, το τηγάνι βγαίνει στον πάγκο αυτόματα σχεδόν για αυγά τηγανητά ή ομελέτα, αλλιώς το πρωινό δεν σε χορταίνει. Θέλεις όμως και κάτι παραπάνω, λίγη ντομάτα ας πούμε και κάμποσο τυρί και μυριστικά να μπουν στο παιχνίδι για νοστιμιά μα χωρίς φασαρία και πολλά κατσαρολικά λερωμένα. Mια τηγανιά με ντομάτα, κρεμμύδι και φέτα, μόλις ροδισμένα, απλωμένα σε πυρέξ – ένα μεγάλο ή μικρά, ατομικά – και από πάνω αυγά. Oλα αυτά στον φούρνο, να σφίξουν και να ψηθούν, και σε 20 λεπτά έχεις τούτο το θαύμα μοιρασμένο στα πιάτα.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.