Κουζίνα

Πλαστός: η χορτόπιτα της πρωτάρας

Εύκολη, νόστιμη, απλή και κυρίως χωρίς ταχυδακτυλουργικές ικανότητες και απορίες για το πώς ένα φύλλο μπορεί να έχει τόσες τρύπες όσες ένα σουρωτήρι
Bostanistas

Αν σας αρέσουν οι πίτες αλλά οι γνώσεις σας για το άνοιγμα του φύλλου είναι τόσο λειψές όσο και οι δικές μου, αν το έχετε επιχειρήσει ήδη αλλά δεν διαθέτετε επιμονή, υπομονή και μια ηλεκτρική σκούπα τόσο δυνατή που να ρουφήξει τα αλεύρια που έχουν φθάσει ως το ταβάνι, τότε η λύση είναι απλή και λέγεται «πλαστός». Εύκολη, νόστιμη, απλή και κυρίως χωρίς ταχυδακτυλουργικές ικανότητες και απορίες για το πώς ένα φύλλο μπορεί να έχει τόσες τρύπες όσες ένα σουρωτήρι.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.