Συνοδεύουμε την ομελέτα με δροσιστικά ντοματίνια | Χρυσαυγή Μπόμπολα
Κουζίνα

Πιο κοντά στη φύση με μια ομελέτα με αγκινάρες

Με πέντε αβγά και πέντε αγκινάρες έφτιαξα μια πιο-νόστιμη-και-πιο-απλή-δεν-γίνεται-ομελέτα για δύο άτομα, που την απολαύσαμε με λίγα δροσερά ντοματίνια στο πλάι
Bostanistas

Απλά πράγματα. Αυτό χρειάζεται για να αναδειχθεί η γεύση και να νιώσεις το εποχιακό αυτό λαχανικό στο μέγιστο.

Μετά τα άγρια, ατίθασα θα έλεγα, σπαράγγια, σειρά έχουν οι επίσης άγριες και γλυκόπικρες αγκινάρες.

Τις τρώω από παιδί, σε όλες τις μορφές τους, με όλους τους τρόπους και μου αρέσουν πάντα όλο και περισσότερο!

Έφτιαξα με αυτές μια νόστιμη και πιο- απλή- δεν- γίνεται ομελέτα. Στην ουσία χρειάστηκαν πέντε αυγά και πέντε αγκινάρες για να φτιάξω μια ομελέτα δύο ατόμων που την απολαύσαμε με λίγα δροσερά ντοματίνια και μερικά κρίθινα παξιμάδια.

Λουκούλειο γεύμα θα το χαρακτήριζα όσο ταπεινό κι αν φαίνεται.

Δείτε τη συνταγή εδώ