Η κινέζικη κουζίνα και γενικώς οι πολύ εξωτικές γεύσεις δεν είναι τα φόρτε μου. Μου αρέσουν ωστόσο πολύ τα νουντλς κι έτσι πριν μερικά χρόνια αποφάσισα να δοκιμάσω να τα φέρω πιο κοντά στις δικές μου γεύσεις χρησιμοποιώντας αγαπημένα μου λαχανικά, πολύ λεμόνι και ρίγανη που τη λατρεύω.
Το πείραμα πέτυχε, το μεσογειακό μου ταμπεραμέντο ταίριαξε μια χαρά με τα νουντλς και η συνταγή καθιερώθηκε στο εβδομαδιαία μενού μας. Είναι πανεύκολη –ο όλος μπελάς είναι μόνο το κόψιμο των λαχανικών- γρήγορη και πανάλαφρη. Αν δεν τρώτε κρέας μπορείτε να την κάνετε και χωρίς κοτόπουλο. Επίσης μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να προσθέσετε κι όποιο άλλο λαχανικό σας αρέσει όπως π.χ κολοκυθάκια, ή μπρόκολο. Α! και για σκεύος προτείνω να χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι κατά προτίμηση αντικολλητικό.
Διαβάστε το πλήρες κείμενο εδώ