Ψήνουμε το ογκρατέν για περίπου μισή ώρα μέχρι να ροδίσει | Χρυσαυγή Μπόμπολα
Κουζίνα

Μανιτάρια ογκρατέν

Γρήγορο, εύκολο και απλούστατο ορεκτικό φούρνου με μανιτάρια. Η γραβιέρα που περιέχεται σαν συνδετικό υλικό σε συνδυασμό με το γάλα δημιουργεί ένα ωραίο σώμα που ενώνει τα μανιτάρια
Bostanistas

Σήμερα σας προτείνω να φτιάξετε ένα εύκολο, γρήγορο και απλούστατο ορεκτικό φούρνου με μανιτάρια.

Η γραβιέρα, που περιέχεται σαν συνδετικό υλικό σε συνδυασμό με το γάλα, δημιουργεί ένα ωραίο σώμα που ενώνει τα μανιτάρια.

Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό για συνοδευτικό γεύματος ή για μπουφέ.

Το σκεύος είναι της φιλενάδας μου της Βίκυς. Έχω αρχίσει η «δύσμοιρη» και δανείζομαι (ενίοτε αρπάζω κιόλας), τα κουταλομαχαιροπίρουνα, τα πιάτα και τα ταψιά των φιλενάδων μου για το food styling…

Δείτε τη συνταγή εδώ