Κουζίνα

Μακαρονάκι με χταπόδι: φουλ γλύκα και άρωμα!

Οταν είναι και τα δύο έτοιμα τα ενώνουμε, ανακατεύουμε καλά να πάει παντού η σάλτσα μας και σερβίρουμε!
Bostanistas

Από τα πιο νόστιμα νηστίσιμα πιάτα που, αν το καλοσκεφτείτε, μαγειρεύεται όλο τον χρόνο. Η βάση είναι ο συνδυασμός «μακαρονάκι-χταποδάκι».

Είτε στον φούρνο μπει είτε στην κατσαρόλα, είναι ένα θαλασσινό μαγείρεμα φουλ σε γλύκα και άρωμα!

Υλικά:

-1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι
-1 χταπόδι (1½ κιλό περίπου)
-5 κρεμμύδια χοντροκομμένα
-1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-1 ντομάτα κονκασέ
-1 σκελίδα σκόρδο
-δάφνη
-1 ξυλαράκι κανέλα
-1 φλiτζάνι λευκό κρασί
-1 κ.σ τοματοπελτέ
-νερό

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.