Κουζίνα

Κρέμα λεμονιού για άφθαστες τάρτες

Τώρα είναι η εποχή για τα καλά λεμόνια, ευκαιρία λοιπόν για μια συνταγή για κρέμα λεμονιού-πασπαρτού. Ταιριάζει σε πολλά γλυκίσματα όμως η καλύτερη θέση της είναι σε λεμονάτη τάρτα
Bostanistas

Τώρα είναι η εποχή για τα καλά λεμόνια, ευκαιρία λοιπόν για μια συνταγή για κρέμα λεμονιού-πασπαρτού. Ταιριάζει να την δοκιμάσετε μαζί με κουλουράκια, απλωμένη πάνω σε τσουρέκι, με φρυγανισμένο ψωμί ή και scones. Ομως η καλύτερη θέση της είναι σε λεμονάτη τάρτα και ιδού η δική μου εκδοχή, από τη μακρινή Μελβούρνη, για να πετύχετε τις πιο γευστικές τάρτες.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.