Το αβοκάντο και το λάιμ ταιριάζουν πολύ με το ψητό κοτόπουλο | [photo; Χρυσαυγή Μπόμπολα]
Κουζίνα

Κοτοσαλάτα με αβοκάντο και λάιμ

Η κοτοσαλάτα είναι ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό που γίνεται με τα περισσεύματα από το ψητό κοτόπουλο. Το λάιμ και το αβοκάντο τη δροσίζουν και την κάνουν ακόμη πιο νόστιμη
Κική Τριανταφύλλη

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη συνταγή της κλασικής κοτοσαλάτας που φτιάχνω εδώ και κάτι χρόνια ανακάλυψα  προσφάτως και αυτήν που σας δείχνω σήμερα.

Μερικές φορές εκεί που πιστεύεις πως έχεις βρει το απόλυτο ιδανικό και είσαι ευτυχισμένος, έρχεται μια νέα ιδέα, ένας αέρας ανανέωσης για να πάει το ιδανικό περίπατο. Αναφερόμενη σε μαγειρική και μη…

Στην προκειμένη, η κλασική μου κοτοσαλάτα πήγε ένα βήμα παραπέρα. Όχι γιατί ψαχνόμουν να βρω κάτι καλύτερο, καθώς όταν συναντήσω τον “έρωτα” μένω εκεί για πάντα χωρίς τίποτα να μπορεί να με κάνει να βαρεθώ. Παρόλα αυτά, η αναβάθμιση έγινε από μόνη της ως δια μαγείας. Λες και ήταν να γίνει. Ήρθε αυτή και με βρήκε.

Με την προϋπόθεση ότι το αβοκάντο είναι αγαπημένο σου υλικό θα λατρέψεις την κοτοσαλάτα αυτή, η οποία συνδυάζεται με αβοκάντο και λάιμ, που σίγουρα την δροσίζουν!

Δείτε τη συνταγή εδώ