Κουζίνα

Κέικ με πολέντα, πορτοκάλια και αμύγδαλα

Είναι πολύ γευστικό και θα συνοδεύσετε πολύ ευχάριστα τον καφέ, το τσάι και το πρωινό σας.
Bostanistas

Το κέικ που σας ετοιμάζω σήμερα είναι με τριμμένα αμύγδαλα και πολέντα (καλαμποκάλευρο ψιλό), που του δίνουν μια άλλη γευστική διάσταση, διαφορετική από τα συνηθισμένα κέικ. Χρειάζεται λίγη προσοχή, για παράδειγμα να μην παραλείψετε με τίποτα τη λαδόκολλα, ιδιαίτερα αν η φόρμα σας είναι με αποσπώμενο πάτο, γιατί αλλιώς θα κολλήσει. Είναι όμως πολύ γευστικό και θα συνοδεύσετε πολύ ευχάριστα τον καφέ, το τσάι και το πρωινό σας.

Μπορεί κάποιος να το τροποποιήσει, να αφαιρέσει δηλαδή τα πορτοκάλια και την καραμέλα, και πάλι θα έχει ένα υπέροχο κέικ.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.