Oταν πρόκειται να μιλήσω για αυθεντικότητα, τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Ολοι όσοι ξύνουν τα νύχια τους για καβγά, παίρνουν θέσεις μάχης. Δεν θα μπω όμως σε ξένα χωράφια. Επιτρέψτε μου. Μια Ελληνίδα που μιλάει για αυθεντική ιταλική συνταγή, είναι σαν να πατάει σε αναμμένα κάρβουνα κι εγώ έχω μάθει πως τα κάρβουνα χρειάζονται μόνο για τα παϊδάκια.
Κουζίνα
Καρμπονάρα, η αυθεντική (;)
Παρακαλώ απολαύστε την καρμπονάρα μόνο με αυγά, χωρίς κρέμες, έτσι όπως την φτιάχνω στο σπίτι μου, στην ελληνική μου οικογένεια και μην πυροβολείτε τη μαγείρισσα!