Δοκιμάστε μια νόστιμη εκδοχή της παντζαροσαλάτας με σολομό | Νίκος Μορόπουλος
Κουζίνα

Η σαλάτα της Καρλότας (με σολομό, παντζάρι και κάπαρη)

Το πιάτο αυτό είναι το αφιερωμένο στην Καρλότα. Μη ρωτάτε ποια. Είναι μια σαλάτα με σολομό, τριμμένα παντζάρια, σπιτική μαγιονέζα, κάπαρη, φέτες αγγουριού: το αποτέλεσμα δροσερό, καυτερό, τραγανιστό, εκμαυλιστικό. Οπως η Καρλότα...
Bostanistas

Το πιάτο αυτό είναι το αφιερωμένο στην Καρλόττα. Εξ ου και φέρει το όνομά της. Η συνταγή είναι δική μου. Αισθάνομαι, βέβαια, βαρύ το φορτίο ενός τέτοιου ονόματος, αφού είναι διασήμως γνωστό το γλυκό της Καρλότας, η περίφημη Σαρλότ, και υπάρχει ο κίνδυνος της συγχύσεως και του αποπροσανατολισμού.

Υλικά

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ