Αρωματίστε τα γεμιστά με μπόλικο μαϊντανό και δυόσμο | Κική Τριανταφύλλη
Κουζίνα

Γεμιστά με κιμά, ρύζι και πλιγούρι

Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα γεμιστά. Γιατί δεν γίνεται να περάσει το καλοκαίρι χωρίς να μυρίσει η κουζίνα τουλάχιστον μια φορά γεμιστά; Oχι, δεν γίνεται. Το ζήτημα είναι πώς τα φτιάχνεις, με ή χωρίς κιμά;
Bostanistas

Σύμφωνα με τις βορειοελλαδίτισσες φιλενάδες μου, και τις κρητικές βεβαίως, γεμιστά χωρίς κιμά δεν νοούνται, εμείς πάλι στην Κεντρική Ελλάδα τα κάνουμε μόνο με ρύζι.

Τελικά έβαλα απ’ όλα, μόνο κίμινο δεν έβαλα, και έγιναν καταπληκτικά.

Δείτε ολόκληρο το κείμενο εδώ.