Εντυπωσιακή δίχρωμη ομελέτα που ψήνεται στον φούρνο | Εύη Σκούρα
Κουζίνα

Φριτάτα με κολοκύθα και σπανάκι: ένα εντυπωσιακό finger food!

Απλή, με λίγα υλικά, αλλά πολύ εντυπωσιακή και νόστιμη, η φριτάτα είναι ένα είδος ομελέτας, που τρώγεται και κρύα. Ό,τι περισσέψει (που δεν το βλέπω..) μπαίνει την άλλη μέρα στο ταπεράκι του γραφείου
Protagon Team

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια βραδιά με καλό φαγητό και καλούς φίλους; Από μια βραδιά όπου οι ωραίες γεύσεις και τα μεθυστικά αρώματα θα συγχέονται με τις ιστορίες, τα αστεία και τα χαμόγελα;

Μπαίνουμε σιγά-σιγά στην εποχή που οι ονομαστικές εορτές θα είναι όλο και πιο συχνές, και τα Χριστούγεννα όλο και πιο κοντά!  Οι βραδιές στο σπίτι με φίλους θα είναι πια συχνό φαινόμενο και σίγουρα θέλουμε εύκολες και νόστιμες συνταγές που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Μια τέτοια συνταγή είναι και η σημερινή φριτάτα με κολοκύθα και σπανάκι. Απλή, με λίγα υλικά, αλλά πολύ εντυπωσιακή και νόστιμη. Και ότι περισσέψει (που δεν το βλέπω..) μπαίνει την άλλη μέρα στο ταπεράκι του γραφείου.

Δείτε τη συνταγή εδώ