Ποια είναι τα πιο δροσερά της κουζίνας; Το αγγούρι σκέτο. Το γιαούρτι στις σαλάτες. Και ο φρέσκος άνηθος στα λαδερά. Αν τα ενώσεις, έχεις το τρίπτυχο της δροσιάς, ένα παρά σκόρδο τζατζίκι, μια πρόχειρη σαλάτα που σβήνει την κάψα δίπλα σε ψητά – του φούρνου ή της σχάρας -, γεμίζει ωραία σάντουιτς για κολατσιό και ακομπανιάρει τα λαδερά, μπάμιες και φασολάκια, καλύτερα κι από φέτα. Και αυτό, το τελευταίο, είναι δέσμευση.
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.