Κουζίνα

Τίποτα δεν πάει χαμένο: σπαράγγια με αυγά

Σας έμειναν αυγά κόκκινα του Πάσχα και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Κάπως έτσι προέκυψε αυτή η σαλάτα, πολύ εύκολη και νόστιμη
Bostanistas

Σας έμειναν αυγά κόκκινα του Πάσχα και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Εμένα μου περίσσεψαν βασικά δύο και το ένα μου άρεσε τόσο πολύ σαν χρώμα, που δεν ήθελα να το σπάσω. Από την άλλη, σκέφτηκα, τι να το κάνω, ας το φάμε. Και έτσι προέκυψε αυτή η σαλάτα, πολύ εύκολη και νόστιμη.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.