Φωτογραφίες του Βαγγέλη Γιακουμάκη κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός | Intimenews/ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Επικαιρότητα

Συγκάτοικος του Γιακουμάκη: Οσα κάναμε στον Βαγγέλη ήταν πλάκες

Ο πρώην σπουδαστής προσπάθησε να δικαιολογήσει όσα συνέβαιναν στα Ιωάννινα, αρνούμενος ότι υπήρχαν προβλήματα και κακομεταχειρίζονταν τον 19χρονο Κρητικό
Protagon Team

Συνεχίζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη των εννέα πρώην σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την Τρίτη λίγο πριν από το μεσημέρι, με τους γονείς και την οικογένεια του άτυχου σπουδαστή να παρακολουθούν συντετριμμένοι την διαδικασία.

Ενας πρώην συγκάτοικός του, ο οποίος κλήθηκε από το δικαστήριο να καταθέσει, είπε ότι όλα όσα καταλογίζονται σε βάρος του Βαγγέλη ήταν πλάκες.

Η «ομάδα των Κρητικών» ήταν μία γροθιά, είπε ακόμη, και πρόσθεσε ότι δεν υπήρχαν προβλήματα. Αρνήθηκε δε κατηγορηματικά ότι κάποιοι κρητικοί φοιτητές είχαν κρεμάσει από το παράθυρο τον άτυχο 19χρονο.

Η δίκη αφορά τις κατηγορίες για κακομεταχείριση σε βάρος του Γιακουμάκη και δεν σχετίζεται για τα περιστατικά του θανάτου για τα οποία δεν έχουν ασκηθεί κατηγορίες σε πρόσωπα.